Dronken man rijdt spiegel van auto

1

Den Helder – Bij station Zuid vond donderdagochtend een aanrijding plaats. Daar zou iemand de spiegel van een andere auto er hebben afgereden. Ter plaatse troffen agenten de bestuurder aan. Omdat hij betrokken was bij een aanrijding werd er een alcoholtest van hem afgenomen.

Omdat de alcoholtest aangaf dat de man alcohol had gebruikt werd hij aangehouden voor het rijden onder invloed. Op het ademanalyse-apparaat blies hij maar liefst 1205 ugl. Zijn rijbewijs is ingevorderd en wordt proces-verbaal tegen hem opgemaakt.

1 REACTIE

  1. hij wilde na het feestje eigenlijk met de bus maar omdat door de nieuwe dienstregeling geen aansluiting meer mogelijk is toch maar met de auto?
    .
    wat een rund trouwens, laat die voertuigen toch staan als je onder invloed bent van wat voor substantie dan ook, nu is het “maar” een spiegel, volgende keer kan het een fietser of voetganger zijn…..

Comments are closed.