DHA-A leader
DHA-A leader

Genieten van muziek in de open lucht

Den Helder – Er kan binnenkort weer genoten worden van muziek in de open lucht. Op zondag 12 augustus staat de voorstelling “Out of the Box” (onder leiding van Tomas Kos) op het programma van openluchttheater De Helderse Vallei.

Deze middag wordt er geïmproviseerd gejammed door de Out of the Box Band en afwisselend gezongen door de Dichtschilder, Tomas Kos, Ruben Nijhof en anderen. In de opstelling van de band is ruimte voor funky, bluesy en Nederlandstalige poëzie.

Het optreden begint om 14.00 uur en de toegang is gratis.

DHA-H 468

Over de schrijver:

Onder 'Redactie DHA' staan berichten over DHA zelf, persberichten en dergelijke.

Lees ook:

2 reacties

Geef een reactie (heeft u wel de spelregels gelezen?)

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.