Getuigen (poging) beroving Duinweg gezocht

6

Den Helder – De politie is op zoek naar getuigen van een poging tot beroving op de Duinweg, zaterdagmiddag rond 15.50 uur. Een 80-jarige man reed op zijn booster over het fietspad in het duingebied richting de Badhuisstraat, toen hij ter hoogte van het ruiterpad door 3 (donker) getinte jongens werd tegengehouden.

De 80-jarige man raakte in een worsteling met een van de jongens. Een passerende automobilist kwam de 80 jarige man ter hulp, waarna de jongens via het ruiterpad wegvluchtten. De politie komt graag in contact met deze automobilist.

Ook eventueel andere mensen die getuige zijn geweest van deze beroving, worden verzocht contact op te nemen via 09008844, onder vermelding van registratienummer 2018151327.

6 REACTIES

 1. je kunt geen nieuwsbericht lezen over een overval, beroving oid, of de bekende beschrijving staat er weer bij.
  ik zal ook maar niet schrijven hoe ik over dit soort denk
  bedankt Rutte

 2. Je mag zeggen wat je ervan vindt van mij mogen ze tegen de muur .. onkruid moet je vernietigen …

 3. nu zullen er snel een paar bekende reagerende goedmensen hier komen met dat het onze eigen schuld is, we hebben het pand op de van Heemskerckstraat niet snel genoeg verbouwd waardoor deze jongeren geen (gratis) begeleiding hebben kunnen genieten, de overvallers konden dus niet beter weten, de 80 jarige man wel, die is dus de dader van uitlokking en de 3 donker getinte randfiguren de slachtoffers ….
  .
  bedank hè Mark voor het totaal slopen van een eens rijk en gelukkig land….. Rund

  • RB en alle andere reageerders, ben het helemaal met jullie eens. Dit waren die “apothekers” en “ingenieurs” die Mark samen met merkel binnen haalt. Mark is een lachende gladjanus ja. Australië laat alleen mensen binnen die iets toevoegen en werken, anders kom je er niet in. Maar ons Europa moet en zal kapot. Bah…altijd dezelfde figuren….maar oh jee..zeg niks, mondje houden. Je krijgt die hele linkse kliek over je heen. De knuffelaars.

 4. Wat een misselijke reacties hier, elke gelegenheid aangrijpen om asielzoekers in een slecht daglicht neer te zetten, alsof ieder donker getint persoon een asielzoeker is. Maar voor racisten maakt dat niet uit, hé, allemaal onderling verwisselbaar, die getinte mensen in Nederland.

Comments are closed.