DHA-A leader
DHA-A leader

Grootse ontvangst op Schiphol voor medewerkers bibliotheek

Den Helder – Burgemeester Koen Schuiling, de Sea Side Jazzband, biebpersoneel en flink wat fans stonden vrijdagmorgen vroeg op Schiphol om de medewerkers van bibliotheek School 7 welkom terug in Nederland te heten. Een feestelijke ontvangst dus na een feestelijke week aan de andere kant van de wereld.

In Kuala Lumpur werd de bibliotheek in Den Helder deze week uitgeroepen tot de beste van de wereld. In de dagen erna regende het felicitaties en interviewverzoeken. Op de gevel van de bieb staat inmiddels nadrukkelijk vermeld dat ze de beste zijn en heel Den Helder lijkt trots te zijn. De gemeente is dat zeker en daarom besloten ze een bus te regelen om vrijdagmorgen in alle vroegte naar Schiphol te gaan om Anita Ruder, Jacinta Krimp, Lesley Alma en Desiree van Ham feestelijk welkom te heten.

Met grote spandoeken, feestelijke muziek, het lang zal ze leven en natuurlijk de nodige bloemen werden de vier dames zichtbaar verrast.

DHA-H 468 tussen bericht en reacties

Over de schrijver:

Woonachtig in Den Helder / Julianadorp sinds 1973, sinds 2008 hoofdredacteur van Den Helder Actueel.

Lees ook:

1 reactie

Reageren is niet meer mogelijk.