Huppeltjesmarkt en Stuntdag

0

Den Helder – Ondernemersvereniging Marsdiep organiseert 5 september weer de gezellige “Marsdiepstraat Huppeltjesmarkt”. Dit keer is er tevens de première van de allereerste Marsdiep Stuntdag, waarbij de winkels extra acties hebben voor de klanten.

Het evenement is bedoeld voor groot en klein, jong en oud. In de Marsdiepstraat komt een markt en op het Marsdiepplein een rommelmarkt. Ook zijn er vier springkussens aanwezig en voor de kinderen is er verder een ballonartiest, een popcorn- en suikerspinkraam en de kinderen kunnen geschminkt worden. Manege Noot komt met twee paarden waarop gereden kan worden.

Het begint om 11.00 uur en duurt tot 17.00 uur en er zijn nog enkele kramen beschikbaar. Meer informatie over evenement en markt is verkrijgbaar via tel. 06-46343925.