DHA-A leader
DHA-A leader

Nieuwedieper slachtoffer van straatroof

Den Helder – Een 18-jarige man uit Den Helder is zondagmiddag vermoedelijk het slachtoffer geworden van een straatroof, zo meldt de politie.

Het slachtoffer reed op zijn fiets rond 16.00 uur bij de verkeerslichten aan de Julianaweg met de Zuiderweg in Schagen, toen hij het idee had dat hij gevolgd werd. Kort daarop werd hij bij zijn keel gegrepen en voelde de verdachte in het slachtoffer zijn broekzak. Hij pakte zijn telefoon en is toen op de vlucht geslagen.

De verdachte is een man met een stevig postuur en een zwarte tatoeage in zijn nek. Hij heeft een beetje rood krullend haar en droeg witte schoenen. De politie hoopt dat er getuigen zijn die meer informatie kunnen verschaffen. Die kunnen bellen met 0900-8844.

DHA-H 468 tussen bericht en reacties

Over de schrijver:

Onder 'Redactie DHA' staan berichten over DHA zelf, aangeleverde (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke.

Lees ook:

1 reactie

Reageren is niet meer mogelijk.