DHA-A leader
DHA-A leader

Online onderzoek over toekomst Ravelijncenter

Den Helder – Wat is de toekomst van het Ravelijncenter? Om dit te bepalen wordt een online enquête gehouden om de mening en de visie van de inwoners en bezoekers uit de regio te vragen. De ondernemers van het Ravelijncenter willen het centrum aanpassen aan de wensen van de klanten.

Het koopgedrag is de laatste jaren danig veranderd, doordat er steeds meer op internet wordt gekocht en door de mobiliteit wordt er ook steeds meer in andere plaatsen gewinkeld. Om hierop in te spelen willen de ondernemers het Ravelijncenter leuker maken en inspelen op de wensen van de bezoekers. Ook trekt het Ravelijncenter de laatste jaren steeds meer bezoekers uit de regio, die andere wensen hebben. Een verdere groei van de regiofunctie behoort tot de ambities van het Ravelijncenter. De online enquête zal de basis zijn voor het strategisch plan 2020-2025.

De bevindingen zullen in september gepresenteerd worden. De online enquête wordt uitgevoerd in opdracht van ondernemersvereniging Ravelijncenter. De online enquête is te vinden via www.ravelijncenter.nl/onderzoek. De ondernemersvereniging Ravelijncenter hoopt dat de online enquête massaal wordt ingevuld door de inwoners uit Den Helder en uit de regio.

DHA-H 468

Over de schrijver:

Onder 'Redactie DHA' staan berichten over DHA zelf, aangeleverde (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke.

Lees ook:

1 reactie

  1. Bodelo

    Bij de start van het Ravelijncenter was iedereen blij met de komst. Het was duidelijk een andere tijd waarin er veel minder ruimte was in de binnenstad om grote winkels te vestigen.
    Inmiddels is het omgedraaid en is het Ravelijncenter een bedreiging voor de binnenstad.
    Maar, de ondernemersvereniging van het Ravelijncenter werkt goed samen en probeert iedereen bij de les te houden. Ze vechten voor hun bestaan en dat is te prijzen.

Reageren is niet meer mogelijk.