DHA-A leader
DHA-A leader

Opbrengst golfwedstrijd voor Helderse stichting Present

Den Helder – Op golfbaan Ooghduyne vond afgelopen zondag een speciale wedstrijd voor Stichting Present plaats. Veertig golfers namen hieraan deel en de spelvorm van deze wedstrijd was een greensome wedstrijd, waarbij de spelers in koppels van twee de 18 holes spelen.

Voor de drie beste koppels waren prijzen beschikbaar gesteld door enkele Helderse ondernemers. Op de eerste plaats eindigde het echtpaar Van der Ben van der Werf met 41 punten. Zij kregen een dinerbon van restaurant Costa Esmeralda. De tweede plaats ging naar Harry Halmingh en Giny Dumolin met 39 punten en zij gingen ieder met een bon van Livera naar huis. Het echtpaar Anneke en Rob Dieben werd derde met 37 punten en kreeg een kratje vol met oosterse kruiden en sausen, dat beschikbaar gesteld was door Albert Heijn Schooten Plaza.

Het belangrijkste van de dag was het geld dat opgehaald was voor stichting Present. Op woensdag kon op de golfbaan een cheque van 745 euro overhandigd worden aan Herman Dubbeldam van de Stichting Present. Op de foto (rechts) Peter Schmidt, die namens Ooghduyne de cheque overhandigd aan Dubbeldam.

DHA-H 468 tussen bericht en reacties

Over de schrijver:

Onder 'Redactie DHA' staan berichten over DHA zelf, aangeleverde (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke.

Lees ook: