DHA-A leader
DHA-A leader

Open dag bij de Noorder Kunstkring

Den Helder – De Noorder Kunstkring houdt zaterdag 8 september Open Dag. Leden presenteren hun werk, waaronder tekeningen, schilderijen, boetseerwerk, speksteen en veel etswerk en linosnedes.

Er wordt getekend en geschilderd naar portret. Speksteen wordt bewerkt, experimenteel geschilderd, geboetseerd en geëtst. Ook is er een demonstratie zijde schilderen. Tijdens dit bezoek kunnen mensen zich ook nog in laten schrijven voor de Snuffelcursus, die op 29 september begint.

De Open Dag is van 13.00 tot 17.00 uur. Het atelier van de Noorder Kunstkring is gevestigd aan de Pasteurstraat 147a, naast de praktijk van de dierenarts. Maak kennis met deze veelzijdige en gezellige club en kom eens langs. De website van de Noorder Kunstkring is: wp.noorderkunstkring.nl.

DHA-H 468 tussen bericht en reacties

Over de schrijver:

Onder 'Redactie DHA' staan berichten over DHA zelf, aangeleverde (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke.

Lees ook: