Politie waarschuwt voor mannen met babbeltruc

0

Den Helder – De politie waarschuwt voor twee mannen die dinsdag 21 augustus zijn in de wijken Julianadorp en Stad Binnen de Linie actief zijn geweest met een zogenoemde babbeltruc. Het betrof een oudere en jongere man.

De jongeman had een wit T-shirt en een korte broek aan. De mannen gingen van deur tot deur en boden zich aan als stoffeerders uit Uithoorn en gaven daarbij een folder met valse gegevens. De mannen hebben voor zover nu bekend hun slag geslagen (diefstal uit woning) bij oudere mensen in de wijk Stad Binnen de Linie (west).

Wie getuige is geweest en/of informatie heeft over deze mannen wordt verzocht contact op te nemen met de politie via 0900-8844, onder vermelding van 2018163675, of via Meld Misdaad anoniem 0800-7000. Bij ontdekking op heterdaad bel dan 112. Vergeet niet oudere familieleden en buren te informeren!