Promofilm De Nollen in Zevenskoop

8

Den Helder – In het kader van “Kort Helders” is donderdag 23 augustus de première van de korte film voor het Helderse natuur- en kunstproject De Nollen. In het filmpje zijn vrijwilligers van De Nollen aan het woord, die kort vertellen over hun werk en hun favoriete kunstobject. Ook roepen zij mensen op vrijwilliger te worden bij De Nollen.

De makers van de film, het Helderse team van Mijn Videoreportage, brengt de kunstwerken op een verrassende wijze in beeld. Doorgaans maken zij video’s voor onder meer de lokale omroep en evenementen, maar in deze korte film kunnen zij hun artistieke kant laten zien.

Cinema Zevenskoop biedt maatschappelijke en/of kunstzinnige projecten in Den Helder de mogelijkheid een korte film (max 3 minuten) te vertonen, voorafgaand aan een reguliere filmvoorstelling. Aangezien zo’n korte film getoond wordt aan de bezoekers van Cinema Zevenskoop is het wel van belang dat de film van goede kwaliteit en onderhoudend is. In overleg is er veel mogelijk, waaronder het laten maken van een filmpje.

Mail voor meer informatie naar bestuur@cinemazevenskoop.nl of gebruik het contactformulier op de website www.cinemazevenskoop.nl.

8 REACTIES

    • Zo ver gezocht is dat niet eens. Hebben de gebroeders Van de Wind, – de bewoners, en wellicht zelfs eigenaren van landgoed de Nollen (ja, ja, het moet niet gekker worden in deze wereld, maar dat terzijde) – , immers niet een verleden als drijvende krachten achter het erotische feestfenomeen Ex-Pornstars?

  1. Komt die lelijke bunker ook in beeld? Ongelooflijk dat dat lelijke ontsierende gebouw daar gebouwd mocht worden. Wanneer gaat dat ding tegen de vlakte?

Comments are closed.