DHA-A leader
DHA-A leader

Selectie Den Helder Suns is compleet

Den Helder – De Den Helder SUNS hebben met het contracteren van de Amerikaanse guard Lavone Holland II de selectie rond voor komend seizoen. De van Northern Kentucky (NCAA D1) University afkomstige Holland heeft bij DH SUNS zijn eerste profcontract gesigneerd. Hij kwam in zijn laatste jaar voor de “Norse” tot 14,3 punten (47,3% 2-pts, 34,0% 3-pts en 83,7% VW) , 4,2 rebounds en 4,4 assists in gemiddeld 31 minuten per wedstrijd.

Zijn uitstekende Senior Year werd beloond met een uitverkiezing in het Second Team All Horizon Conference Team. De uit Louisville, Kentucky, afkomstige Holland werd heden morgen op Schiphol welkom geheten door SUNS-voorzitter James Meijer.

“Lavone kan op beide guardposities prima uit de voeten, heeft lengte, scorend vermogen en is veelzijdig. Wij waren op zoek naar zo’n type speler en denken in Lavone de juiste man te hebben gevonden. Hij is creatief en complementair aan de Nederlandse kern die wij hebben en beschikt over een goed schot gekoppeld aan snelheid. Wij zien enorm uit naar aanstaand seizoen”, aldus hoofdcoach Peter van Noord.

DHA-H 468 tussen bericht en reacties

Over de schrijver:

Onder 'Redactie DHA' staan berichten over DHA zelf, aangeleverde (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke.

Lees ook: