DHA-A leader
DHA-A leader

Snorfietser aan de kant gezet

Den Helder – Agenten zagen woensdag rond 21.15 uur een 18-jarige snorfietser op de Prins Hendriklaan rijden. De snorfietser was een bekende waarvan ze wisten dat de snorfiets was opgevoerd. De snorfietser kreeg een stopteken wat hij negeerde en ging er vandoor in de richting van het Bernhardplein.

Na een korte achtervolging kon de snorfietser aan de kant worden gezet. Hij hoopte alsnog onder de controle uit te kunnen komen en verzette zich hevig. De agenten kregen hem onder controle en hebben de man overgebracht naar het politiebureau.

Na technisch onderzoek bleek dat de snorfiets 57 km/u reed in plaats van 25 km/u en uit de speekseltest kwam naar voren dat hij reed onder invloed van THC (werkzame stof uit hennep).

DHA-H 468 tussen bericht en reacties

Over de schrijver:

Onder 'Redactie DHA' staan berichten over DHA zelf, aangeleverde (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke.

Lees ook:

2 reacties

Reageren is niet meer mogelijk.