DHA-A leader
DHA-A leader

Tal van activiteiten tijdens Burendag

Den Helder – Burendag komt er weer aan, 22 september is het zover. In heel het land nodigen buren elkaar uit op de koffie of ondernemen ze gezamenlijk activiteiten. Voor Den Helder en Julianadorp staat de officiële teller op 13, zo blijkt uit een overzicht op Burendag.nl.

Wie een activiteit organiseert, kan hiervoor een bijdrage krijgen van het Oranjefonds. Dat budget is echter inmiddels al op, maar activiteiten kunnen nog wel worden aangemeld en wie dit voor 1 september doet krijgt een Burendag feestpakket.

De activiteiten in onze gemeente bestaan uit een Verwendag, het opknappen van een speeltuin, een straatbarbecue, het opfrissen van het buurthuis, het opknappen van een terras, et cetera. Kijk voor een overzicht van de activiteiten op burendag.nl.

DHA-H 468 tussen bericht en reacties

Over de schrijver:

Woonachtig in Den Helder / Julianadorp sinds 1973, sinds 2008 hoofdredacteur van Den Helder Actueel.

Lees ook:

4 reacties

  1. Anton Hagen.

    Mag je ook meedoen indien je GEEN D.E. koffie schenkt maar koffie van een ander merk?? 🙂 🙂

    1. Bodelo

      Geen probleem dunkt mij Anton. DE is weliswaar sponsor maar de eventuele bijdrage komt van het Oranjefonds. Overigens leuk om te lezen dat de subsidiepot al leeg is. Dit betekend dat er goed gebruik van wordt gemaakt.

Reageren is niet meer mogelijk.