DHA-A leader
DHA-A leader

Wedstrijdzwemmen bij MSV Zeemacht weer van start

Den Helder – Deze week beginnen weer de trainingen voor de wedstrijdzwemmers van MSV Zeemacht. Voor waterratjes die willen leren hoe mooi en natuurlijk hard te zwemmen is de start van het zwemseizoen het ideale moment om met deze sport kennis te maken. Voor de gevestigde zwemmers is het zaak de conditie weer op te bouwen en proberen de successen van vorig seizoen te evenaren.

De afdeling wedstrijdzwemmen van MSV Zeemacht heeft de afgelopen jaren mening topzwemmer voortgebracht die goed waren voor regionale kampioenschappen of zelfs Nederlands kampioen werden. Deze successen wil Zeemacht graag voortzetten en daarom is het continue op zoek naar nieuw zwemtalent.

Voor de beginnende zwemmers wordt bij MSV Zeemacht training gegeven volgens het succesvolle KNZB Techniekschool programma. Hierbij kunnen de zwemmers diploma’s halen op elk van de vier slagen: schoolslag, rugslag, vlinderslag en borstcrawl. De trainingen voor beginnende zwemmers worden op zaterdagochtend van 08.00 tot 09.00 uur gegeven door gediplomeerde trainers in het recreatiebad van Aquacentrum Den Helder. Kinderen mogen al meedoen vanaf hun B-diploma en er mag drie keer gratis worden meegetraind.

Verder participeert Zeemacht ook in de Albert Heijn Sportactie (www.ahsportactie.nl), waarbij kunnen klanten van Albert Heijn kunnen sparen voor gratis deelname aan trainingen voor jeugdzwemmers. Verder informatie via e-mail: wedstrijdzwemmen@zeemacht.nl.

DHA-H 468 tussen bericht en reacties

Over de schrijver:

Onder 'Redactie DHA' staan berichten over DHA zelf, aangeleverde (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke.

Lees ook: