DHA-A leader
DHA-A leader

Weer meer deelnemers Visbuurt viswedstrijd

Den Helder – Vast onderdeel van de Visbuurtweek is de viswedstrijd voor de jeugd. Vrijdag stond deze weer op het programma en zoals de traditie leert: elk jaar meer deelnemers, dus dat was ook dit keer weer het geval.

Vissen en de Visbuurt, het hoort niet alleen qua naam bij elkaar. Aardig wat inwoners, ook jeugd, staat ’s zomers met de hengel in de hand langs het water nabij de Vismarkt. Ervaren hengelaars dus en dus werd er vrijdag weer flink wat gevangen.

De winnaars bij de jongens: Cristian met 231 cm totaal gevangen (net als vorig jaar), Odin met 152 cm en Demian met 99 cm. Bij de meisjes ging de zege naar Fenna met een totaalvangst van 107 centimeter. Priscilla (14 cm) eindigde als tweede, nog net voor Djayda (13 cm).

DHA-H 468 tussen bericht en reacties

Over de schrijver:

Onder 'Redactie DHA' staan berichten over DHA zelf, aangeleverde (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke.

Lees ook: