Advocaat Scholte, bier, Komst en de raad in DWOZ

0

Den Helder – In het radioprogramma De Week op Zaterdag vandaag (29 september) aandacht voor de Arie Kepplerprijs, het bierfestival, het einde van Komst, Rob Scholte en een uitgebreide terugblik op de eerste raadsvergadering.

Harmen Krul (CDA), Marije Boessenkool (GroenLinks) en Rogier Bruin (VVD) komen langs om de eerste raad na de zomer te bespreken. Hoe gaat het tussen coalitie en oppositie, waarom behouden afsplitsingen hun vergoeding en waarom wilde de VVD zo graag aanpassingen aan het reglement van orde?

De dames van Komst komen langs, hun galerie sluit de deuren, nog geen jaar nadat ze het overnamen van Richter. Wat is er de afgelopen maanden allemaal gebeurd en hoe ziet de toekomst er uit? En met Judith Mahn, advocaat van Rob Scholte, een gesprek over de meest recente ontwikkelingen. Verder een reportage over de uitreiking van de Arie Kepplerprijs en aandacht voor het KeyKeg Beerfestival in de Stadshal.

De Week op Zaterdag is 29 september van 10.00 tot 12.00 uur te beluisteren via LOS Radio!