DHA-A leader
DHA-A leader

Brand in het Behouden Huys

Den Helder – Bij Het Behouden Huys in de Willem Barentszstraat is in de nacht van vrijdag op zaterdag omstreeks half één brand ontstaan. De brandweer ging uit van een grote brand. Er is niemand gewond geraakt.

Bij een appartement in het complex was brand ontstaan in de keuken. “Het ging mis bij het frituren”, zo laat de brandweer weten. Omdat er rekening werd gehouden met een algemene ontruiming schaalde de brandweer flink op en stuurde zeven brandweerwagens naar de locatie. “Even later konden alle bewoners weer naar huis, behalve de bewoner waar de brand was,” zegt de brandweer-officier Van de Roer. Deze bewoner moest elders overnachten vanwege de schade.

Foto en video: Inter Visual Studio / Lorenzo Derksen

DHA-H 468 tussen bericht en reacties

Over de schrijver:

Onder 'Redactie DHA' staan berichten over DHA zelf, aangeleverde (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke.

Lees ook:

2 reacties

  1. Boze Millennial

    Het klonk inderdaad ernstig met zoveel brandweer sirenes maar gelukkig viel het achteraf mee. En gelukkig is er niemand gewond geraakt.

  2. Guido

    Ah. Dit keer hoefde de Brandweer dus niet van Jan L** uit te rukken. Nou, gelukkig geen gewonden en is de schade beperkt gebleven..

Reageren is niet meer mogelijk.