Buurtjes Zwanenbalg zoeken de jungle op

0

Julianadorp – De banner hangt bij de entree en alle bewoners van Zwanenbalg en de Callantsogervaart hebben een uitnodiging ontvangen om zaterdagmiddag gezellig burendag te komen vieren. Op 22 september vanaf 14.00 uur begint de sport- en spelmiddag voor jong en oud! Dit jaar is het thema Jungle en er is van alles te beleven in en rond de Franciscushoeve in Zwanenbalg.

Diverse activiteiten zijn voorbereid, uiteraard allemaal met een jungle tintje., Wat te denken van liaanrijgen, banaan happen, dolfijnen vangen of krokodillen knutselen. Voor de sportievere buren is er een crocorun en ze kunnen een lesje jeu de boules krijgen van ervaren spelers, met of zonder kokosnoot! Er is ook wat te verdienen, voor alle deelnemers een jungle traktatie en voor de winnaar een gouden pinda! Kortom, voor iedereen valt er wat te beleven in de Zwanenbalg!

Wie niet van een spelletje houdt is evengoed welkom, om aan te moedigen of om rond half 4 gezellig met de buren bij te praten onder het genot van een drankje, bijvoorbeeld jungle juice, en een toepasselijk hapje. Alles wordt verzorgd en iedereen kan gratis deelnemen aan deze burendag, die tot 17.00 uur duurt.