En de winnaar van de fiets is…

13

Den Helder – We bestaan tien jaar en dus geven we dit jaar af en toe iets weg. De afgelopen dagen mochten lezers zich melden voor een nieuwe fiets, althans, melden om mee te dingen naar, want er is maar 1 fiets om weg te geven. Inmiddels is de winnaar bekend.

De gelukkige is dinsdag persoonlijk op de hoogte gebracht. De winnares is Evana van Veen. De fiets wordt binnenkort, uiteraard in overleg, bezorgd. Namens DHA van harte en veel rijplezier.

Ook iets winnen? Blijf DHA lezen en volgen, binnenkort geven we ongetwijfeld weer iets weg.

13 REACTIES

 1. Henkie henkie, kom er maar in. Participatie traject niet goed gegaan? Burgemeester heeft hier vinger in de pap gehad. Raad zit te slapen?

  • Ach Hans, degenen die op mijn argumenten denigrerend reageren zijn altijd anoniemen, zonder argumenten. Dat zegt genoeg.

   • Ja ik wil een dna onderzoek 🙂 tot op de bodem uitzoeken. En mocht het familie zijn dan gaat de fiets meteen naar martin

    • Flipfluitketel, het nadeel van die online DNA testen is wel dat bijna iedereen familie van elkaar is. Dus in dat geval heeft kniesoortje Martin wel gelijk …………………
     Oftewel, zoals Ad ook al schrijft; Evana, van harte gefeliciteerd!
     Veel veilige en plezierige fietskilometers toegewenst.

 2. Pfff… zelf hier zien sommigen nog een reden om een discussie over aan te gaan.
  Kom op zeg.
  Evana…. gefeliciteerd . . . en een leuke geste van DHA om z’n lezers te bedanken.

 3. Mijn dochter zal heel blij zijn met de nieuwe fiets! Ze fiets nu namelijk op een 20 jaar oude opoefiets. Leuke verjaardag zal ze zo hebben.
  Heel erg bedankt alvast Den Helder Actueel

Comments are closed.