Fotoshootdag roodharigen bij Sportingclub Theo Komen

0

Den Helder – Van Eis fotografie organiseert zaterdag 29 september, in samenwerking met Sportingclub The komen, een fotoshootdag voor roodharigen. Mensen met deze unieke haarkleur kunnen deze dag op de foto om deel uit te gaan maken van een fotoserie welke mogelijk later geëxposeerd wordt.

“Het idee om een serie van roodharigen te gaan maken is spontaan ontstaan. Na een Facebook oproep bleek al dat er enorm veel belangstelling voor deze speciale fotodag is. Meer dan veertig personen hebben zich al officieel aangemeld”, zegt Wop van Eis. “Ik wil zoveel mogelijk roodharigen op een dag fotograferen. Dus ondanks de vele aanmeldingen, kunnen er nog wel een aantal bij. Omdat ik ook al veel kinderen aangemeld heb gekregen ben ik nu voornamelijk op zoek naar volwassenen. Mensen kunnen zich aanmelden via de website”, vult hij aan.

“Wel graag mensen met natuurlijk rood haar, dus niet geverfd. Dat is een vereiste. Elke deelnemer ontvangt in ieder geval een digitaal exemplaar van zijn of haar foto in hoge resolutie. Mensen kunnen zich aanmelden via mijn website en ontvangen een uitnodiging met een tijdstip. Wil je last minute toch meedoen? Er is een vrije inloop tussen 15:30 en 16:30 uur, waarbij ik overigens niet kan garanderen dat er ook ruimte is om op de foto te kunnen, dus vooraf aanmelden is beter!“, benadrukt van Eis.

Heb je rood haar (en sproetjes!)? Doe dan mee! Er is geen thema. Gewoon zoals je bent. Puur natuur. Aanmelden tot 23 september via http://vaneis.nl/fotoshootdag-roodharigen.