Getuigen gezocht van beroving

4

Den Helder – De politie is op zoek naar getuigen van een beroving, die plaatsvond in de nacht van vrijdag op zaterdag. Omstreeks 04.05 uur werd op of in de nabije omgeving van de rotonde Jan Verfailleweg/Zandkreekweg een persoon beroofd. Hierbij is onder meer een sleutelbos weggenomen.

De verdachte reed op een fiets met fietstassen en is na de beroving gevlucht via de Volkerakstraat. Wie rond dat tijdstip iets gezien heeft dat met dit incident te maken kan hebben, of wie een man met een fiets voorzien van fietstassen voorbij heeft zien fietsen, of wie mogelijk andere relevante informatie heeft, wordt verzocht contact op te nemen met de recherche. Dat kan via 0900-8844 of eventueel via meld misdaad anoniem via 0800-7000.

Mocht er iemand in deze omgeving toevallig een camera hebben die beelden opneemt, dan wil de politie dat ook graag weten. “Ook verzoeken wij om de camera aan te melden op ‘camera in beeld’ zodat snel en overzichtelijk voor de politie te zien is waar er bruikbare beelden beschikbaar zijn.”

4 REACTIES

  1. laf hoor om iemand te beroven,en sleutelbos weg genomen wat moet je dr mee,had ie aan mij een slechte,sterkte voor het slachtoffer,hopelijk wordt van straat geplukt,laat hem maar flink boete

Comments are closed.