Goed begin voor Helderse judoka’s

1

Den Helder – Bij Sportschool Salomons in Zaandam vond zondag het Nikiwa Openingstoernooi plaats, dat als startschot diende voor het nieuwe wedstrijd judoseizoen 2018/2019. De Helderse selectie van Bakker Sports Schagen bestond uit Chris Korver, Jayden Tijdeman, B.J. Schippers, Quinn Mulder, Rens Meier, Jamie van Dorland en Owen Smit.

In de vroege zondagochtend om 07:30 uur reisden de eersten al naar Zaandam af om na een lange zomervakantie eindelijk weer de krachten te kunnen meten met judoka’s van andere clubs. De organisatie had er met de poule-indeling voor gezorgd dat iedere judoka zo’n vijf wedstrijden kon judoën en zo weer het nodige wedstrijdritme op kon bouwen.

Chris, Jayden, B.J. en Rens wisten al hun partijen overtuigend te winnen en lieten daarbij mooie wedstrijdworpen zien. Voor Jayden was er een mijlpaal, want dit werd maar liefst zijn 50e eerste prijs op een judotoernooi. Quinn, Jamie en Owen verloren twee partijen, maar het liet hen niet weerhouden de 3e prijs op te eisen. Al met al een mooie resultaat voor de Helderse judoka’s in aanloop naar een druk wedstrijdseizoen met deelname aan toernooien verspreid over het gehele land.

1 REACTIE

  1. Als de groep zo blijft worden ze niet meer uitgenodigd….Den Helder wint alle prijzen! Hahahaha jullie zijn toppers!

Comments are closed.