Groot aanbod tijdens open dag Triade

0

Den Helder – Kennismaken met Triade, het kan tijdens de open dag op zaterdag 22 september, tussen 11.00 en 14.30 uur. Iedereen is welkom om kennis te maken met de cursussen van het Huis van de Kunsten Triade. Om 11.00 uur gaan de deuren open en is er van alles te beleven.

Bij Triade kun je les krijgen op vrijwel ieder instrument. Heeft een specifiek instrument je interesse of wil je met meerdere instrumenten kennis maken: kom dan naar de open dag. Alle Triade docenten zijn aanwezig om jou de eerste noten te laten spelen op een instrument naar keuze. Maar ook als je al gevorderd bent en je wilt je verder ontwikkelen, dan is dit het moment om binnen te lopen. De docenten beantwoorden graag al je vragen en kijken samen met jou naar de mogelijkheden.

Triade biedt vaste lesvormen aan, maar ook als je een vraag op maat hebt denken ze graag mee. Vanaf 1 jaar kun je al muziekles volgen. Gezellig samen met papa, mama, opa of oma muziek maken in de lessen “Muziek op Schoot”. Geïnteresseerd? Om 11.45 uur kun je tijdens het open huis gratis kennis maken met deze leuke les!

Creatieve afdeling
In de ateliers, studio en media lab met divers materiaal en apparatuur is er voor iedereen die graag creatief bezig wil zijn, wat te beleven. Fotografie, fotobewerking, beeldhouwen, schilderen, tekenen naar model, interieurontwerp zijn slechts enkele voorbeelden van de cursussen die Triade aanbiedt.
Doe tijdens het open Huis mee met de diverse mini-workshops en kijk wat je leuk vindt. Misschien zit er wel een leuke cursus bij. Er zijn cursussen voor kinderen, jongeren en volwassenen.

Voor jonge theatermakers in de dop is er een fantastische cursus: “Maak je musical”. Hierin krijg je de kans om zelf een stuk te bedenken en uit te voeren. Dit onder begeleiding van een zang- , theater- en dansdocent. Maar liefst drie professionals staan klaar om belangstellenden verder te helpen. De cursus is wekelijks en duurt een volledig seizoen (schooljaar). Er zijn drie groepen: kinderen tussen de 5 en 7 jaar, een groep voor de 8 tot 10-jarigen en een groep speciaal voor jongeren (11+). Kom op 22 september om 12.45 uur naar het open huis en krijg een klein voorproefje van deze cursus.

Musical in Julianadorp
Voor kinderen tussen de 5 en 7 jaar wordt de cursus “Maak je Musical” ook aangeboden in Julianadorp. Nieuwsgierig? Kom dan op maandag 24 september naar het schoolplein van basisschool de Vloedlijn tussen 14.00 en 15.00 uur en doe mee met een gratis proefles. Je kunt direct na schooltijd gewoon inlopen.

Triade’s danszaal is uniek. De grote ramen zorgen ervoor dat je als ouder kunt meegenieten. Vanaf 3 jaar kunnen kinderen al terecht bij één van de danscursussen. Van ballet tot streetdance en alles wat hiertussen zit. Naast de cursussen voor kinderen en jongeren biedt Triade ook danslessen aan voor volwassenen.

Spetterende afsluiting
Om 13.30 sluiten alle lokalen en kan iedereen plaats nemen in de prachtige Jos Postzaal voor een spetterende afsluiting, gegeven door de docenten. Uiteraard is de toegang vrij tijdens het open huis. Ook online is het cursusaanbod te bekijken: www.triade-denhelder.nlGroo.