Het feest zit er weer op!

9

Den Helder – Het feest is weer voorbij. Aan het einde van de zomervakantie werd drie dagen lang gevierd dat de ontwikkeling van het stadshart in Den Helder ‘op koers’ ligt, maar aan alles komt een einde. Zondag was de laatste feestdag, wederom met onder meer muzikale optredens op Willemsoord.

Behalve op Willemsoord was er ook weer straattheater in de binnenstad, was de beste bieb ter wereld geopend, was het koopzondag en op Willemsoord het theaterfestival. De meeste belangstellenden kwamen echter voor de grote namen, waaronder Miss Montreal en O’G3NE. Ook van dag 3 een mooie impressie, met dank aan Ad Bak!

9 REACTIES

 1. Dat moet groeien denk ik, mensen gaan niet gauw naar Den Helder. Deed ik vroeger ook niet. Mensen weten of beseffen nog niet echt hoeveel er in Den Helder georganiseerd wordt en hoe het ten goede is verandert. Bij mij en onder al mijn kennissen was “Den Helder” altijd negatief. Dat verander je niet in korte tijd en moet groeien. Dit komt echter wel, let maar op. Ons gezin vind Den Helder nu ontzettend leuk, dat wist ik echt niet vroeger. We voelen ons thuis hier. Het besef onder mensen van ver zal langzaam groeien dat Den Helder echt ontzettend leuk is. Het heeft veel te bieden. Ze komen vanzelf wel.

 2. Voor 75 procent van de bevolking is Den Helder de stad waar je door heen moet om naar Texel te gaan.

  • je ziet steeds meer terrasjes en lunch plekjes ontstaan dus er blijft vast al wat hier en al zouden we iedere boot maar een paar procent extra trekken door een aantrekkelijk centrum en mooie evenementen op Willemsoord bijvoorbeeld dan hebben we er al baat bij toch?

   • o ,Ja ? Waar dan ? En ga op een door de weekse dag, eens kijken op Willemsoord . Een dooie steenvlakte .

 3. Nu ben ik afgelopen zaterdag naar Willemsoord geweest en kan dus alleen over deze dag iets zeggen, maar wat ik niet zag, was de jeugd ! Weinig jongeren zowel in de binnenstad als bij de festviteiten op Willemsoord.

  • Ik heb aardig wat opgeschoten grut op Willemsoord rond zien lopen. In de binnenstad inderdaad minder, maar misschien ook wel begrijpelijk.
   Overigens was het op zondag wel druk (met jongeren) op het strand.

Comments are closed.