KNRM haalt vlotten en balken uit het water

6

Den Helder – De bemanning van de Helderse KNRM werd zaterdag vroeg uit bed gealarmeerd: bij de werkzaamheden aan de RWS steiger in de TESO veerhaven was men blijkbaar vergeten om de spullen voldoende zeevast te zetten voor het weekend.

De Verkeerscentrale Den Helder had doorgekregen dat er vlotten en balken los door de haven dreven welke een gevaar voor de scheepvaart op konden leveren. Na een hoop sleep- en sjouwwerk was het vaarwater weer vrij van obstakels.

6 REACTIES

    • Ja dat begon ik mij ook af te vragen fdrk, waarschijnlijk zocht men naar de snelste en goedkoopste oplossing en dan kom je al gauw op de vrijwilligers van de KNRM.
      Gemotiveerd en snel oproepbaar, laten zij elk werk ogenblikkelijk vallen om zich naar de reddingboot te spoeden.
      In deze door Rutte ingerichte vrijwilligersmaatschappij, moet u niet verbaast staan als in het kader van meer handen aan het bed, in het verpleeghuis uw opoe straks verschoont wordt door vier mannen gestoken in een overlevingspak.

Comments are closed.