Laatste seizoen De Week op Zaterdag

3

Den Helder – Het radioprogramma De Week op Zaterdag begint 22 september aan het laatste seizoen. In deze aflevering aandacht voor het Manifest N250, Burendag, het gevecht van Jorina Baars, de herdenkingsstenen, Den Helder als Fairtrade gemeente en de open dag van Triade.

Afgelopen maandag overhandigden 15 organisaties op het provinciehuis in Haarlem het Manifest N250, eindelijk een oplossing voor de verkeersproblemen van en naar Texel? En Hans Verhoef komt praten over de te nemen stappen om van Den Helder een echte Fairtrade Gemeente te maken.

Het is Burendag en dus neemt verslaggever Gerard een kijkje bij een van de vele activiteiten. Ook gaat hij langs bij Triade, waar het zaterdag open huis is.

Baars
Jorina baars gaat zaterdagavond in Almere de ring in, eindelijk weer een gevecht in eigen land. Blijft ze ook nu weer ongeslagen? Tot slot nog aandacht voor de herdenkingsstenen die vanaf volgende week worden geplaatst. Peter de Vrij vertelt over het hoe en waarom.

DWOZ is zaterdag tussen 10.00 en 12.00 uur te beluisteren via LOS radio.

3 REACTIES

    • Ja Judge X, dat is inderdaad erg jammer. Ook jammer dat er niet uitgelegd wordt waarom dit laatste seizoen is. En of er vergelijkbaar programma komt.

Comments are closed.