DHA-A leader
DHA-A leader

Overval op snackbar Middenweg

Den Helder – De snackbar aan de Middenweg is zaterdagavond overvallen. De directe omgeving is afgezet en de politie is op zoek naar de daders, naar verluidt twee jongens waarvan een mager en hij droeg een grijze joggingbroek, de ander wat dikker en met een zwarte jas.

De politie, met veel agenten ter plaatse, heeft ook Burgernet ingeschakeld. De Niasstraat is afgezet. Volgens de woordvoerder van de politie kwamen twee jongens de winkel binnen en ze bedreigden het personeel. De twee zijn er, lopend, met een onbekende buit vandoor gegaan. Ook de Koninklijke Marechaussee is ter plaatse en de politie is direct begonnen met het buurtonderzoek.

Wie informatie heeft over waar de twee zijn, wordt verzocht contact op te nemen met 112. Andere informatie graag via 0900-8844.

Foto: DHFOTO.

DHA-H 468 tussen bericht en reacties

Over de schrijver:

Woonachtig in Den Helder / Julianadorp sinds 1973, sinds 2008 hoofdredacteur van Den Helder Actueel.

Lees ook: