Politiebureau Den Helder is de mooiste van het land!

10

Den Helder – Het politiebureau in Den Helder is door agenten verkozen tot het mooiste politiebureau van het land. In de top tien staan ook bureaus in Haarlem en Amsterdam.

“Daar zijn wij best wel trots op”, meldt de politie in Den Helder op Facebook. Onder alle collega’s is een verkiezing gehouden. In de top tien staan het politiebureau Raampoort in Amsterdam, Haarlem, Oud-Beijerland, Tilburg, Dordrecht, Scheveningen, Rotterdam, bureau’s van de politieacademie in Apeldoorn, en het gesloten bureau in Sloten.

10 REACTIES

 1. Leuk, maar het gaat om de binnenkant… als daar niemand aanwezig is heb je niets aan het
  ” Mooiste politiebureau ” zie o.a. bericht van 14 aug.

 2. geweldig nieuws….. , maar net als design meubelen, ziet er allemaal leuk uit in de folders maar je hebt er functioneel niets aan, zo ook zo’n beetje met handhaving alhier….

 3. School 7 in de prijzen, Kampanje overladen met prijzen en nu weer het Politiebureau. Wat koopt Den helder hier nu voor? De stad loopt leeg en krampachtig wordt er aan elke prijs getrokken die er maar te vergeven is om het blazoen op te poetsen in den lande. Je kan op je vingers natellen dat de zaak Scholte de landelijke pers weer gaat halen, negatief wel te verstaan. En iets negatiefs blijft langer hangen dat positieve berichten omtrent een prijs als mooiste bibliotheek. Was te zielig voor woorden hoe het personeel van School 7 op Schiphol werd onthaalt en kenmerkend voor de krampachtige bewegingen van het Helders bestuur om de stad op de kaart te zetten. Positief is wel dat de stad enorm mooi is opgeknapt, ziet er echt heel mooi uit. Maar ook hier een kritische noot, deze inhaalslag is 10 a 15 jaar te laat ingezet. De mensen die zijn vertrokken uit de stad komen niet meer terug.

 4. Onlangs van binnen nog ‘gerenoveerd’ door een nachtelijke bezoeker, omdat het ontbreekt aan personele bezetting.

  Het pand zou uitstekend kunnen dienen als stadhuis: centraal in de gemeente gelegen; indrukwekkende architectonische uitstraling; flink park voor de deur; voldoende parkeerplek voor bezoekers en het personeel; en goed bereikbaar.

  Had ons bestuur het maar niet zo druk met geldverslindende rechtszaken en het uitkeren van de daaruit voortvloeiende schadevergoedingen, dan had zij de eigenaar te Den Haag kunnen benaderen voor onderhandse aankoop.
  Straks zal nog blijken dat de schadevergoeding in hoogte aan de ene partij, ongeveer op de zelfde hoogte ligt van onroerend goed aankoop van de andere.
  Binnenkort wordt er weer ‘politie onroerend goed’ geveild en de vraag is m.i. niet of, maar wanneer Den Helder ook aan de beurt komt ….
  https://www.bog-auctions.com/politie

 5. pand is mooi
  jammer dat er nooit iemand in te vinden is . .
  ze hebben nu wel een mooi clubhuis . . . als ze al verschijnen
  daarom zie je ze nooit op straat natuurlijk.
  ik heb ‘m

Comments are closed.