DHA-A leader
DHA-A leader

Prachtige vliegers boven Helders strand

Den Helder – Zoals wel vaker is er dit weekeinde ook weer meer dan genoeg te beleven in Den Helder. Niet alleen het Stadshart op koers, de wijkmanifestatie in de Schooten en de buurtrommelmarkt in de Vogelwijk, maar natuurlijk ook het Vliegerfeest aan zee. Het is er prachtig weer voor en dus waren de eerste vliegers zaterdag al vroeg in de lucht te bewonderen.

Van groot tot klein in de lucht en op het strand, want de eerste bezoekers van het feest en zand hadden zich ook al vlot gemeld. Het vliegerfeest duurt nog tot en met zondag en is te vinden bij strandopgang Duinoord, nabij de Citadel. Hieronder een foto-impressie gemaakt door Ad Bak.

DHA-H 468 tussen bericht en reacties

Over de schrijver:

Woonachtig in Den Helder / Julianadorp sinds 1973, sinds 2008 hoofdredacteur van Den Helder Actueel.

Lees ook:

3 reacties

Reageren is niet meer mogelijk.