Rowann en Leonard Luka te gast in Hortus Overzee

0

Den Helder – In de reeks culturele middagen heeft de Hortus Overzee zondagmiddag 23 september het duo Rowann en Leonard Luka te gast. Hun optreden maakt onderdeel uit van de Room-for Stories-tour die ze maken.

Tegen het groene decor van de themakas nemen ze de luisteraar ieder een half uur mee in hun bijzondere en sfeervolle muzikale wereld. Met hun tour reizen ze samen door het land langs huiskamers en kleine podia. Elke locatie wordt veranderd in een klein podium waarin grens tussen publiek en artiest vervaagt. Beiden zoeken de essentie van hun muziek op waarbij ook de achterliggende verhalen worden verteld.

Aanvang 15:00 uur. Hortus open 13:00 uur. Entree 8 euro; Vrienden van de Hortus 5 euro. Hortus Overzee is gelegen aan de Soembastraat 83. Zie ook de website van Hortus Overzee.