Speciale dag voor ouderen in de bibliotheek

0

Den helder – School 7 is een hotspot voor uiteenlopende activiteiten voor jong en oud. Zo doet ’s werelds beste bibliotheek op vrijdag 5 oktober mee aan de Nationale Ouderendag. Ook de bibliotheek in Julianadorp doet mee. Er wordt gezongen en er is een speciale voorleeslunch. Voor het complete programma: zie de link hieronder.

Ook voor ouderen heeft de bieb de cursus digitaliteit in huis. Maandagochtend 1 oktober start in School 7 een speciale cursus om mensen op weg te helpen. Deelnemers leren hoe ze een DigiD kunnen aanvragen en gebruiken, waar informatie te vinden is over bijvoorbeeld de opbouw van hun AOW of hoe je digitale formulieren moet invullen. De cursus omvat vier lessen.

Aanmelden kan via KopGroep Bibliotheken of aan de balies van de bibliotheken.