Startersdag voor nieuwe ondernemers

0

Den Helder – Startersdagen.com houdt op maandag 12 november een startersdag bij het ROC Kop van Noord-Holland (locatie Schagen). In de provincie Noord-Holland zien duizenden nieuwe ondernemingen het levenslicht. Om die verder op weg te helpen, brengt Startersdagen.com starters en ervaren ondernemers bij elkaar tijdens deze startersdag.

Het avondprogramma bestaat onder meer uit plenaire kennisdeling, een startersmarkt, diverse seminars en workshops en een inspiratiesessie. Landelijke en regionale kennispartners staan klaar om alle vragen rondom ondernemerschap te beantwoorden. Doelgroepen van de bijeenkomst zijn zich oriënterende starters, starters en eigenaren van een bedrijf tot drie jaar oud en de succesvolle start-ups.

De avond is georganiseerd in samenwerking met Rabobank Kop van Noord-Holland, Interpolis en de gemeenten Schagen, Hollands Kroon en Den Helder. Aanmelden is alvast mogelijk via Startersdag.