Stedelijk Muziekkorps houdt najaarsconcert bij Triade

0

Den Helder – Het Stedelijk Muziekkorps Den Helder houdt 6 oktober haar jaarlijkse Najaarsconcert. Om 19.00 uur gaan de deuren van de Jos Postzaal van Triade open en om 19.30 uur begint het concert.

Het thema van de avond is “Goud van Oud”. Diverse grote hits door de jaren heen zullen ten gehore worden gebracht. Het Breezandse koor MOKUZ onder leiding van Janny Leurs zal deze avond ook van de partij zijn. Het publiek kan heerlijk meezingen met dit enthousiaste koor.

Dirigent Jervand Barirov van het Stedelijk Muziekkorps brengt zelf een indrukwekkend stuk van Schindler’s list op zijn Kamancha. Hij wordt daarbij begeleid door Narine Hakobjan op de piano. Ook hun 13 jarige dochter Emily brengt een verrassingsstuk op de piano. De lady speaker van de avond is Ellis Swagerman.

Kaarten
Kaarten a €8,- zijn aan de deur te koop. In de pauze staat er een heerlijk kopje koffie/thee klaar voor het publiek en is er een loterij. De leden van het Stedelijk Muziekkorps brengen deze avond een zeer divers programma. Luister, zing mee en laat u meevoeren op de prachtige klanken! Een heerlijke avond uit!