Van alles te beleven bij Triade

0

Den Helder – Het open huis bij Triade zaterdag werd goed bezocht. Door het hele gebouw was van alles te doen en te beleven. Lopend door de gangen was een kakofonie aan geluid te horen.

Vanuit de verschillende open deuren klonk overal weer een ander geluid. Van accordeon tot rockband, van viool tot DJ sound, het was allemaal te horen, te zien en vaak zelfs zelf uit te proberen. Ook was er natuurlijk aandacht voor de cursussen van bijvoorbeeld beeldhouwen, schilderen, dansen en andere creatieve mogelijkheden.

Het huis van de kunsten Triade heeft veel te bieden en bij dit open huis was er ook heel veel te doen. Vooral aan de kinderen was goed gedacht. Meedoen met een dansles jazzballet of klassiek ballet behoorde tot de mogelijkheden. Tussen al het publiek liepen de docenten “theater maken” in maffe outfits rond en hielden de kleinsten in hun ban met de gekste capriolen. Een feestje voor jong en oud dus.

Al dit leuks gemist? Op 26 januari 2019 is het Winter open huis.