Zeven cafés doen mee aan Herfstbockbiertocht

4

Den Helder – Het wordt weer herfst en dit viert Den Helder met een tocht langs de gezelligste zaken, onder het genot van een bockje en een hapje.

Zondag 28 oktober is het inderdaad weer tijd voor de jaarlijkse herfstbockbiertocht. De heerlijke herfstbock wordt in zeven verschillende cafés getapt.

De kaarten zijn vanaf maandag 1 oktober te koop in de onderstaande cafés:
Biljart & Snooker
Maritieme Herbergh Neptunus
Hotel Cafe Woud
BB Het Boerenverdriet
Barista Njoy
Café Dupont
Café de Pimpandoer

De kaarten kunnen op de dag van de bockbiertocht vanaf 12.00 uur worden opgehaald in het café waar de kaarten zijn gekocht. De kaarten kosten 17.50 en de deelnemers beginnen aan de tocht, daar waar ze de kaarten hebben aangeschaft. Er zijn, net als vorige edities, leuke prijzen te winnen, waaronder de befaamde bockbierfiets. Iedereen die de volledig gestempelde kaart voor 4 november inlevert bij het café waar de kaart is gekocht, dingt automatisch mee naar de prijzen.

4 REACTIES

  1. Je moet mij niet op de fiets zetten, na consumptie van zeven glazen bockbier. Vier is meer dan genoeg! Anders ben ik een gevaar op de weg, voor mijzelf en anderen! Overigens valt zo’n bockbiertje niet te versmaden.

    • Het is volgens mij niet de bedoeling dat je na een biertje nog op de fiets stapt chen zhao, mogelijk krijg je dan een boete en kan je rijbewijs voor motorvoertuigen ook nog ingenomen worden.

  2. Helemaal gelijk, Judge X. In een niet al te ver verleden ben ik wel op de fiets gestapt na het nuttigen van enkele bockbiertjes en mocht ik van geluk spreken dat ik heelhuids thuis kwam. Dat was niet voor herhaling vatbaar en geloof me, het is bij die ene keer gebleven. Dat je een boete kunt krijgen voor het onder invloed fietsen wist ik wel, maar dat men ook het rijbewijs kan innemen was mij onbekend. Bedankt voor je waarschuwing, Judge X, en voor mij een extra reden om de benenwagen of taxi te pakken als ik eventueel deelneem aan de herfstbockbiertocht.

Comments are closed.