DHA-A leader
DHA-A leader

Zeven nieuwe raadsleden voor Den Helder

Den Helder – De Helderse gemeenteraad telt sinds maandagavond zeven nieuwe leden. Zes van hen zijn de opvolgers van de raadsleden die tot wethouder zijn benoemd, de zevende is de opvolger van oud-wethouder Geurt Visser, die uit eigen beweging de raad heeft verlaten.

De zeven werden aan het begin van de raadsvergadering benoemd, na het maken van een nieuwe groepsfoto en nadat eerst nog even stil was gestaan bij het overlijden van oud-raadslid en oud-wethouder Roel Laning (CDA).

De zeven nieuwe leden zijn:
Dina Polonius (ChristenUnie)
Sylvia Hamerslag (Behoorlijk Bestuur)
Ilse Kootkar (Seniorenpartij)
Pieter Blank (PvdA)
Edwin Dasbach (VVD)
Harrie van Dongen (Stadspartij)
Nancy List (Gemeentebelangen)

DHA-H 468 tussen bericht en reacties

Over de schrijver:

Woonachtig in Den Helder / Julianadorp sinds 1973, sinds 2008 hoofdredacteur van Den Helder Actueel.

Lees ook: