Zomerdromen wederom een schot in de roos

1

Den Helder – Zomerdromen in het Timorpark blijkt na alle jaren nog steeds een schot in de roos te zijn. Muziek, versnaperingen, hebbedingetjes en picknickkleedjes. Iedereen lijkt zich te vermaken. Ook dit jaar was het weer een succes.

Organisatielid Kim Smit: “We hebben zomerdromen een week verplaatst in verband met de feesten van het stadshart. Vanochtend kneep ik hem wel even. Het begon met regen, maar gelukkig zijn de weergoden ons gunstig gezind en is het heerlijk weer!” Kinderen konden hun energie kwijt in het Experience Lab van Stichting Kinderopvang Den Helder. De muzikanten, waaronder lokale zanger Jeroen Reijs, trokken veel bekijk. Evenals hoofdact Gerson Main, hoewel er vlak voor zijn optreden toch wat regeldruppels vielen.

Ook voor de lokale Lions was het aanpoten. Er stonden lange rijen om een portie Fish and chips te bemachtigen. Ook gretig aftrek troffen de op houtskool geroosterde varken, eend en kip. Op een speciale wagen werden de producten in zo’n acht uur gegaard. Slager Duyzer organiseerde tevens een BBQ challenge, waarbij de beste BBQ-ers uit Den Helder hun kookkunsten overleverden aan de professionele jury. Overgebleven producten werden verdeel onder het publiek, die daar erg dankbaar voor waren.

Zomerdromen 2018 is zoals Patricia Hielkema het op Facebook samenvatte: “De meeste dromen zijn bedrog, maar zomerdromen blijft gezellig en wat een weertje en niet vergeten het sfeertje.”

1 REACTIE

  1. We hebben dit jaar wel heel veel geluk gehad. Ondanks dat de dag leek te starten met wind en regen is uiteindelijk ook deze Zomerdromen zondag prachtig geweest! Wat minder marktkramen dan voorheen, maar een mooie indeling voor het “horecaplein”. En rond 15.00 loeidruk.

Comments are closed.