DHA-A leader
DHA-A leader

Brandweer rukt uit voor brandende kaars in lege woning

Den Helder – De brandweer moest in de nacht van dinsdag op woensdag rond 02.30 uur uitrukken na een melding over een mogelijke brand in een woning aan de Kanaalweg. Ter plekke bleek het om een brandende kaars te gaan.

De brandweer zag ter plekke al snel dat in de bovenwoning een brandende kaars stond. Gek genoeg was de woning verder leeg, ook was er niemand thuis. Omdat de kaars verder geen gevaar opleverde heeft de brandweer de situatie zo gelaten. De vier brandweerauto’s konden weer inrukken.

Info en foto: Inter Visual Studio / Marcel Barriel

DHA-H 468 tussen bericht en reacties

Over de schrijver:

Onder 'Redactie DHA' staan berichten over DHA zelf, aangeleverde (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke.

Lees ook: