Dartstoernooi voor Hospice Den Helder

0

Den Helder – Buurhuis West End organiseert op 27 oktober een dartstoernooi. De opbrengst gaat volledig naar het nabijgelegen Hospice van Zorg aan Zee. Er wordt “Single 501” gespeeld en naast gezelligheid en spannende wedstrijden hoopt de organisatie natuurlijk zoveel mogelijk geld op te halen voor de Hospice. Een loterij met leuke prijzen is één van de onderdelen daarvan.

Hospice Den Helder is een instelling waar een combinatie van vrijwilligers, verpleegkundigen en huisartsen ervoor zorgen dat mensen in hun allerlaatste maanden van hun leven aandachtige en deskundige zorg krijgen. De huiselijke sfeer in het hospice zorgt voor een gastvrije en rustige plek voor patiënt en familie in deze laatste levensfase. Om deze organisatie met haar vrijwilligers te ondersteunen organiseert buurthuis West End dit dartstoernooi.

De zaal gaat om 13.00 uur open en de kosten bedragen 5 euro per deelnemer. Op tijd inschrijven op darts@buurthuiswestend.nl is gewenst, maar vanaf 13.00 uur kan ook in de zaal ingeschreven worden. Om 14.00 beginnen de wedstrijden en hoe laat het wordt? “Dat zullen we wel zien!”.