Dierendag bij de Helderse Vallei

1

Den Helder – De Helderse Vallei houdt zondag 7 oktober een dierenfeestje dat aansluit op Wereld Dierendag. Tussen 11.00 en 16.00 uur kunnen bezoekers op het terrein van De Helderse Vallei onder andere een nestkastje of pindaslinger maken en meekijken bij een demonstratie klauwverzorging. Daarnaast kan er meegedaan worden met diverse quizzen en spelletjes.

Natuurlijk kan er ook een kijkje genomen worden in de dierenambulance en mogen alle dierenvragen gesteld worden aan de vrijwilligers van de diverse dierenorganisaties. En er zijn genoeg dieren om te aaien en te borstelen! Kijk voor het hele programma op de website van de Helderse Vallei. Voor al deze activiteiten is aanmelding niet nodig, toegang is gratis, voor sommige activiteiten wordt een vergoeding gevraagd.

De dierendag in de Vallei wordt georganiseerd door de Dierenambulance, vogelasiel De Paddestoel, de Bijenhoudersvereniging Noord-Holland Noord, dierenasiel ’t Schuthok, Vogelwerkgroep Den Helder en De Helderse Vallei. De Helderse Vallei is te vinden aan de Jan Verfailleweg bij de Donkere Duinen.

1 REACTIE

  1. Helaas, hoewel twee jaar geleden duidelijk toegezegd door toenmalig CDA wethouder Krijns, geen voortzetting dierenprijs. (250 euro!) Om over eventuele donaties van raads- en collegeleden maar te zwijgen. Voor het overige een goed programma komende zondag en nu streven naar de diervriendelijkste gemeente van Nederland zodat we onze gemeente behalve de stad met de meeste zonuren ook op dit terrein kunnen profileren. Tot welzijn van dier en mens!

Comments are closed.