Drank- en drugsrijder voor 8e keer gepakt

4

Den Helder – De politie heeft zondag een man aangehouden die een abonnement lijkt te hebben op fout gedrag. Rond 11.15 uur zagen agenten de 37-jarige man rijden, ze wisten dat hem de bevoegdheid om een voertuig te rijden ontzegd was. Dit omdat hij al 7 keer eerder was ‘gepakt’, terwijl hij met te veel alcohol op een auto bestuurde.

De man was bovendien al vijf keer aangehouden voor het rijden met een ingevorderd rijbewijs. In drie van deze gevallen was hij tevens onder invloed van alcohol. Dit keer bleek uit de speekseltest dat hij onder invloed van cocaïne was. Hij is voor beide gevallen aangehouden en zijn auto is in beslag genomen. De politie zal de rechter verzoeken de auto te vernietigen. De man mag zich binnenkort (weer) bij de rechter melden voor deze vergrijpen.

4 REACTIES

  1. Tja, zo houdt de politie werk. Het is toch onbegrijpelijk dat dit kan? Naar de bajes met zo iemand!

Comments are closed.