DWOZ: AZC, wouters en biljart

1

Den Helder – Het is vakantie en dus is er een ‘light’versie van De Week op Zaterdag. Vandaag tussen 10.00 en 12.00 uur is wethouder Michiel Wouters te gast in het radioprogramma. Met hem een uitgebreid gesprek over zaken als de kwestie Rob Scholte en de voortgaande gesprekken over de problemen met het Heersdiep.

Ook een interview met Alet Bouwmeester van het Centraal Orgaan opvang Asielzoekers (COA). Deze week werd bekend dat het voormalige AZC aan de Nieuweweg nog dit jaar opnieuw in gebruik wordt genomen. Verslaggever Gerard pakt de keu ter hand en brengt een bezoek aan het biljarttoernooi voor de jeugd, dat plaatsvindt in De Draaikolk.

DWOZ is te beluisteren via LOS radio.

1 REACTIE

 1. Uitstekend interview van Ronald Boutkan met wethouder Michiel Wouters, tussen 10.00 en 11.00 uuur, kunt u het vandaag nog in de herhaling op LOS-radio beluisteren, of op elk ander moment via “Luister terug”.

  Interessant deeltje uit het gesprek:
  RoBo: …. en nu gaat er dus weer een zaak komen om het beslag op de goederen – wat Scholte er op heeft laten leggen om verkoop te voorkomen – er vanaf te krijgen. Is al bekend wanneer die zaak dient ?
  Wouters: Eh.. nou precies weet ik dat niet, dat eh dat eh zal niet zo lang meer duren ‘denk ik’.
  RoBo: Eén dezer …. weken ?
  Wouters: Ja, dat gaat met een spoedprocedure.

  Wouters is m.i. een prima wethouder, die de procedures volgt zoals het hoort en nu is het wachten op de ‘spoedprocedure’ die het College .Schuiling blijkbaar nog steeds niet heeft durven opstarten.
  Hoogmoed komt voor de val ? 😉

Comments are closed.