DWOZ met dieren, politiek en natuur

2

Den Helder – De toekomst van het Vogelasiel, mindere bereikbaarheid Dierenambulance, wel of geen extra geld voor de schouwburg en mogen statushouders echt geen voorrang meer op de Helderse woningmarkt? Het komt allemaal voorbij in De Week op Zaterdag.

Te gast in het radioprogramma zijn zaterdag 13 oktober Ben Reiff (Vogelasiel), Henk Loosschilder (Dierenambulance), Vincent van den Born en Frank Feeburg (PVV), Edwin Krijns (CDA) en Carlo Assorgia (Beter voor Den Helder). Verslaggever Gerard neemt een kijkje bij de workshop natuurfotografie in De Helderse Vallei.

De Week op Zaterdag is een samenwerking tussen Den Helder Actueel en de lokale omroep en tussen 10.00 en 12.00 uur live te beluisteren op LOS radio. Klik hier voor alle frequenties.

2 REACTIES

  1. ik hoop dat alle vogels van Den Helder uit solidariteit met het vogelasiel de schouwburg van onder tot boven vol schijten .

    Tip 1 ) Zorg ervoor dat alle feestjes / workshops / uitreiken van sportprijzen de lintjesregen in het vogelasiel gehouden worden !

    Tip 2 ) Zorg ervoor dat bij het CDA en de VVD het een prestige object wordt .

    u vraagt € 60.000 u krijgt zomaar € 240.000 succes verzekerd.

  2. Vogelasiel vanaf de oprichting in 1972 altijd al grotendeels afhankelijk geweest van donaties. Het uitgebreide archief vanaf 1972 doornemend wat ik voor mijn studie Dierenwelzijn Den Helder 1860-2020 verricht kan je niet tot een andere conclusie komen. Ik heb het in de vorige raadsperiode al verschillende keren geconstateerd dat de gemeente voor dierenwelzijn qua financiering op bepaalde terreinen tekort is geschoten. Ook nu tekenen zich boven het vogelasiel donkere wolken af en moeten de vrijwilligers extra met de collectebus rond om het tekort enigszins aan te zuiveren. Diep treurig!

Comments are closed.