DWOZ met Jota, stadhuis, begroting en meer

0

Den Helder – In De Week op Zaterdag van 20 oktober aandacht voor de Jamboree on the Air, maar ook voor de nieuw geopende winkel van Piet Karsten, de eerste in de Hofdame.

Te gast in de studio wethouder financiën Kees Visser. Met hem uiteraard een vooruitblik op de gemeentelijke begroting van 2019. De gemeenteraad vergadert daar op 31 oktober en op 7 november over en daarmee moet voor een ieder duidelijk zijn wat er volgend jaar wel en niet mogelijk is.

Met drie raadsleden wordt ook gesproken over de begroting, maar ook over het Vogelasiel en de scenario’s voor de toekomstige gemeentelijke huisvesting. Aan de studiotafel schuiven aan Frans KLut (D66), Karla van Driesten (Seniorenpartij) en Sylvia Hamerslag (Behoorlijk Bestuur).

De Week op Zaterdag is van 10.00 tot 12.00 uur te beluisteren via LOS radio. Klik hier voor een overzicht van de frequenties.