Geraldi brengt “de gestolen paddenstoelen van kabouter Puntmuts”

0

Den Helder – De warme zomer is voorbij en we zitten met z’n allen alweer in de herfst met zijn mooie kleuren. Hoogste tijd voor de eerste voorstellingen van het familietheater Mister Geraldi. In de herfstvakantie brengen zij een tweetal voorstellingen op dinsdag 23 oktober om 11.00 uur en 14.30 uur.

Samen met zijn dochter Ilona zal Geraldi de kinderen weer laten genieten van hun oudhollandse poppentheater Ilodian, met de avonturen van Jan Klaassen en Katrijntje. Het spannende verhaal wat deze keer gespeeld wordt is getiteld: “de gestolen paddenstoelen van kabouter Puntmuts”.

Jan Klaassen en Puntmuts krijgen te maken met een reuze eend, genaamd Snater, die alles wat los en vast zit meepikt. Maar natuurlijk weet Jan Klaassen dit samen met alle kinderen in de zaal op te lossen. Op veler verzoek van het jonge publiek, zal Charlie de sprekende pop met al zijn ondeugende streken, ook weer van de partij zijn. Hij kan niet wachten om de kinderen weer aan het lachen te maken.

Kaarten
Bovengenoemde voorstellingen zijn geschikt voor kinderen vanaf 3 jaar, locatie is de KeyKeg zaal van schouwburg de Kampanje. (ingang aan de Weststraat kant via het KeyKeg café). Kaartjes kosten €3,50 per persoon (geen PIN aanwezig) en zijn een half uur voor aanvang verkrijgbaar aan de zaal. Om teleurstellingen te voorkomen is het verstandig te reserveren. Dat kan telefonisch via 0223-616096 of 0223-627041.

Kinderen die hun verjaardagsfeestje willen vieren zijn van harte welkom, de jarige wordt in het zonnetje gezet en krijgt een leuke attentie. Graag wel even aanmelden op één van de bovenstaande nummers.