Glitterhobby groeit uit tot echte onderneming

4

Den Helder – Glitterflessen. Extra opvallend, flitsend en een mooi cadeau. Twee Nieuwediepers zijn recent een nieuw bedrijfje begonnen waarmee ze bestaande flessen oppimpen.

Ze noemen zichzelf “een nieuw, klein minibedrijfje” met de naam Glitterandgifts. ‘Ze’ zijn Zeno Mulder en Rowie de Bie en ze zijn nu al een paar maanden bezig. “Wij maken Glitter wijnflessen in mooie kleuren. Die je kunt geven voor een feestje, verjaardag, nou ja, eigenlijk voor alles!”

Het idee begon als een hobby en het is nu uitgegroeid tot een echt beginnend succesvol bedrijfje. “We hebben verschillende kleuren en doen niet alleen flessen, maar bijvoorbeeld ook glazen, mooie wenskaarten en tegeltjes”, laat Zeno enthousiast weten. Ze stonden al op de Ladies Night van Kinepolis, op de markt tijdens de Visbuurtweek en op het Fortenfestival en de reacties die ze krijgen zijn louter positief.

Meer zien? Bezoek de Facebookpagina Glitter and gifts.

4 REACTIES

 1. Ik ben geen ‘Groene-rakker’ hoor; maar hoe groot is de totale belasting van het milieu, bij vervaardiging en het recyclen vraag ik mij dan gelijk weer af ….

  • Judge X niet zo zeuren hoor. Gewoon in de glasbak als de fles leeg is.
   Klimaat verandering komt er ook als iedereen CO2 neutraal zou zijn. Gisteren een mooi programma gezien, dat de noordpool vroeger een tropisch eiland was, compleet met palmbomen en al…

   • Hmm.. u gaat wel erg simpel om met een retorische vraag moet ik constateren …. en voor discussies over het klimaat, verwijs ik u daarom graag naar de columns van Roel Prins, onder de knop “Overige”.

 2. Volgens mij kun je iets niet “oppimpen”?
  Desalniettemin is het erg leuk om te lezen hoe deze mannen hun eigen bedrijfje weten te starten.

Comments are closed.