Goede seizoenstart voor Helderse schoonspringers

0

Den Helder – De schoonspringers van Zeemacht zijn zaterdag aan het seizoen begonnen met de Open Regio-Midwest wedstrijd. In deze wedstrijd konden de springers van Zeemacht de al bekende, maar ook de nieuw aangeleerde sprongen laten zien op de 1-meter en 3-meter springplank.

Er was al meteen succes voor Andy Jongejan (goud), Lara Smits (goud), Natasja Veenstra (zilver) en Demelza van Velsen (brons). De springers Florina van den Keelen, Maaike Groenendijk en She Groen kwamen deze keer niet toe aan een podiumplek, maar zoals trainer Henri Wint zei: “alle springers hebben mooie sprongen gemaakt en zichzelf overtroffen, zeker zo vroeg in het seizoen”. Het belooft een mooi seizoen te worden.

Info over schoonspringen in Den Helder? Mail naar Zeemacht via schoonspringen@zeemacht.nl of kijk op de website van MSV Zeemacht.