Helderse Lions steunen Stichting Hoogvliegers

1

Den Helder – De Lions Club Den Helder heeft zaterdag op de luchthaven, tijdens de derde editie van de Hoogvliegerdag, een cheque overhandigd aan Stichting Hoogvliegers. Met de donatie van 750 euro is het mogelijk tien kinderen een onvergetelijke dag te bezorgen.

Stichting Hoogvliegers maakt het mogelijk dat zieke of gehandicapte kinderen (6 tot en met 17 jaar) een bijzonder en onvergetelijk avontuur beleven. Zelf een vliegtuig besturen! Een dag zonder zorgen, zonder ziekte of handicap, een dag waar ze boven zichzelf uitstijgen en meer dan bijzonder zijn, een dag die ze nooit meer vergeten.

Op de foto van links naar rechts Tjerk van Dijk van de Stichting Hoogvliegers, Jeroen Schutte van Lions Club Den Helder, Coen Swijnenberg (ambassadeur van de Stichting) en Carl van Haastert, eveneens lid van de Lions Club Den Helder.

1 REACTIE

Comments are closed.