Jan Karsten wint 10e Ledentoernooi

0

Den Helder – Bij jeu de boulesvereniging Entre Nous werd zaterdag het tiende ledentoernooi gespeeld. De deelname was hoog te noemen, met uitslagen in de vier voorronden van 13-0, 13-1,13-3 die meer regelmaat dan uitzonderingen waren.

Om elf begonnen de wedstrijden, die even onderbroken werden door een hevige hagelbui. Daarna liepen de partijen vlot door. Na de vier partijen stonden de volgende spelers in de finale: Jan Karsten met An Freen tegen Rien Moerland met Nel Seykens.. Het werd dit keer een vlotte finale, want na vier mennes stonden Karsten/Freen al met 8-0 voor.

In de daaropvolgende menne pakten Seykens /Moerland hun eerste twee punten. Toch werd het 12-2 voor Karten/Freen. Seykens/ Moerland pakten nog vier punten, zodat de tussenstand 12-6 werd. In de achtste menne maakten Karsten/Freen de partij uit en wonnen met 13-6.

Op grond van eerdere resultaten werd Jan Karsten winnaar van het tiende ledentoernooi, knap gevolgd door An Freen met haar tweede plaats. Derde werd Nel Seykens en Rien Moerland dus vierde.